Services

20160419_115754

Onze Diensten/Producten

Verhuur van volautomatische cilindrische drietreks stoomketels, heetwaterketels en warmwaterketels. In elke gewenste capaciteit, druk en uitvoering, olie of gas gestookt.

Tevens leveren wij zo nodig benodigde schoorstenen, voeding watertanks en ontgassingsintallaties, spui-tanks en behuizingen. Daarnaast een uitgebreid assortiment warmtewisselaars in elke soort van uitvoering, druk en temperatuur.

DSC01651

Met onze deskundige inzet hopen wij in de nabije toekomst een positieve bijdrage aan uw technische staf te mogen leveren. Ik hoop dat dit schrijven u doet besluiten ons bij gelegenheid voor een persoonlijk kennismakingsgesprek te ontvangen. Heeft u vragen, aarzel dan zeker niet en neem contact met ons op.

De George Stephenson

een schip met een uniek en bijzonder verhaal op wereldniveau!

Stoomlevering

Allereerst is dit schip operationeel in het produceren en leveren van stoom vanaf water. Een ongekend unieke dienst die wij voor uw organisatie kunnen verzorgen.

Bent uw benieuwd wat wij voor uw organisatie (processen) kunnen betekenen, neem dan direct contact met ons op via contactformulier/ email en/ of telefoon!

 

 

Charters

Tevens is de George Stephenson uitermate goed geschikt voor bijzondere vergaderingen met gewaardeerde relaties. Proef de sfeer met uw gezelschap en ervaar het bijzondere karakter van de George Stephenson!

Voor boekingen neem contact op via contactformulier en/ of telefoon!

Strik Stoomketel Verhuur
ss George Stephenson

“MET PASSIE VOOR STOOM”